4
Facebook

Verkoopster lacht koppel uit met goedkope trouwringen. Het antwoord van de bruid doet je hart smelten

Ariel en haar vriend Quinn werden verliefd op elkaar tijdens hun eerste date. En hoewel ze allebei moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, besloten ze toch snel te trouwen. "We konden gewoon niet meer wachten." Het koppeltje trok naar een juwelier voor een paar trouwringen, maar omdat hun portemonnee geen dure juwelen toeliet, kocht Quinn zijn geliefde een ring van 130 dollar (122 euro). De verkoopster besloot echter de pret te bederven door het koppel te vernederen, maar Ariels reactie liet niet op zich wachten.

Ariel Desiree McRae en haar vriend Quin uit de Amerikaanse staat Tennessee zijn tot over hun oren verliefd op elkaar. Rijk zijn ze niet, maar dat houdt hen niet tegen om te trouwen. Helaas strooide een onbeschofte verkoopster even roet in het eten.

"Quinn schraapte net genoeg geld bij elkaar om twee ringen te kopen bij Pandora (een sieradenketen, red.)", schrijft Ariel op Facebook. "Een verkoopster was met ons bezig toen een andere verkoopster even poolshoogte kwam nemen." Die verkoopster haalde vervolgens ongemeen hard uit naar het koppel: "Kunnen jullie geloven dat sommige mannen zulke ringen kopen als trouwring? Hoe zielig", sneerde de verkoopster.

"Ik zag het gezicht van mijn man vallen toen ze dat zei", schrijft Ariel. "Hij voelde zich al slecht, omdat hij geen duurdere ring kon kopen die ik mooier vond. Hij vroeg me elke keer opnieuw of ik gelukkig was met die ringen. Hij was zo bang dat hij me niet gelukkig genoeg kon maken."

4
Facebook

Klasse

Ariel antwoordde met klasse: "Het is niet de ring die telt, maar wel de liefde die erachter zit." Ariel en Quinn kochten de ringen en verlieten de winkel. "Ik zou met deze man getrouwd zijn mocht hij mij een ring van 25 cent uit een kauwgombak gekocht hebben."

Het Facebookbericht van Ariel werd al meer dan 60.000 keer geliket en meer dan 50.000 keer gedeeld. Ariel is overdonderd door alle positieve reacties en door de lieve berichtjes: "Ik ben zo blij dat ik een positieve invloed kan hebben na zo'n lelijke verkiezingscampagne en nu de vakantie voor de deur staat", vertelt Ariel aan The Independent.

4
Facebook
4
Facebook
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees meer