De ‘onmogelijke’ verlanglijst van een meisje is viraal gegaan op sociale media.
Getty/Twitter De ‘onmogelijke’ verlanglijst van een meisje is viraal gegaan op sociale media.

Verlanglijst van meisje (10) voor kerst gaat viraal wegens potsierlijke wensen: “Mijn dochter is gek geworden”

Een Amerikaanse vader heeft het verlanglijstje van zijn dochter voor kerst op sociale media gedeeld. Het kind heeft blijkbaar grootse plannen voor de feesten, maar die zijn amper te bekostigen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zo vraagt het tienjarige meisje een iPhone 11, Air Pods en een MacBook Air. Dat is al vrij stevig, maar daar stopt het niet. Ook onder meer een echt konijn, make-up, kledij, een Go Pro, roze sneakers van Puma, sandalen van Gucci, parfum, een portefeuille van Chanel, juwelen, een wekker en 4.000 dollar (oeps) mogen niet ontbreken.

De papa van het kind, Andrew Johnson, moest slikken toen hij de ‘onmogelijke’ verlanglijst onder ogen kreeg. Op Twitter stelde de man dat “zijn dochter gek geworden was”.

De tweet van de radeloze vader uit Californië ging in geen tijd viraal met meer dan 132.000 likes en lokte tal van amusante reacties uit.

Zo reageerde een gebruiker: “Zie dat je over een maand alle items hebt gekocht want een bejaardentehuis kan erg eenzaam zijn.”

Of nog: “Koop haar die wekker zodat ze snel uit die droom ontwaakt”. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Walter Decock

    Als dochtertje de zogenaamde influenzers volgt heeft ze al die dingen absoluut nodig om gelukkig te zijn. De ouders hebben nog veel werk.

  • Femke Hermans

    Één 10-jarige die zo mooi al kan schrijven?

Lees meer