Beeld ter illustratie.
Getty Images/iStockphoto Beeld ter illustratie.

Vijf gezinsleden dood aangetroffen in woning in San Diego

In het Californische San Diego zijn vijf leden van een gezin door schoten om het leven gekomen. Dat hebben Amerikaanse media vandaag bericht. Onder de slachtoffers zijn drie kinderen tussen drie en negen jaar, aldus de krant San Diego Tribune, op basis van de politie. 

Ter plaatse zijn ook de lichamen van een 29-jarige vrouw en een man van 31 jaar aangetroffen. Een ander kind van 11 werd met verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht en ondergaat een operatie.

De politie gaat uit van een geval van huiselijk geweld. De vermoedelijke schutter bevindt zich onder de dodelijke slachtoffers, vermoedt de politie die deze ochtend een noodoproep kreeg van een familie in de buurt. In de woning heeft de politie een geweer gevonden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer