2
REUTERS/EPA

Vingerafdrukken in hotel vermist meisje (15), politie sluit ontvoering niet uit

De Maleisische politie houdt nu alsnog rekening met de mogelijkheid dat de vermiste tiener uit Londen door iemand is ontvoerd. De 15-jarige Nora Anne Quoirin verdween spoorloos uit een resort in het Aziatische land. In het hotel zijn vingerafdrukken gevonden die duiden op een mogelijke ontvoering, licht de politie toe aan lokale media.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De politie zei eerder nog geen aanwijzingen te hebben dat het meisje is ontvoerd, maar komt daar nu op terug. Vingerafdrukken van een derde werden op een raam in de woonkamer gevonden waar Nora met haar ouders en twee broers en zussen verbleef. 

Nora’s grootvader liet op de dag van de verdwijning nog weten dat ze niet de gewoonte had weg te lopen en zondag bovendien onder ‘mysterieuze’ omstandigheden verdween. “Het raam stond ‘s ochtends open en ze was weg.”  

Zoektocht gaat verder

Duikers doorzochten vanochtend een rivier in het bosrijke gebied bij het Dusun Resort, maar dit heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Eerder waren ook al 178 manschappen, een helikopter en een hondenbrigade gemobiliseerd om de tiener op te sporen. Die zoekactie is inmiddels al vier dagen gaande.

De politie heeft ondertussen twintig mensen ondervraagd. Ze gaat ervan uit dat ze nog steeds dicht bij het resort is, dat ongeveer een uur ten zuiden van hoofdstad Kuala Lumpur ligt.

2
EPA

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Petra de Riddere

    Hoop dat het meisje gezond en wel teruggevonden word. Jammer dat de politie tijd verloren is omdat ze niet wilden geloven dat een ontvoering een mogelijkheid was. Sterkte aan alle betrokkenen

  • Leonarda Van Opbroecke

    De 3 verschenen artikels ivm deze gebeurtenis hebben een verwarrende en 2x gewijzigde inhoud? Niet te begrijpen is s avonds aankomen in het resort en diezelfde nacht al ontvoerd worden. Worden ontvoeringen niet gepland? Nu blijken er nog zussen en broers aanwezig. Sliepen die allemaal in aparte kamers? Eerst stond de slaapkamervenster ooen. Nu de livingvenster? Waar iedereen verbleef?Enz, enz.

Lees meer