2 Hond achtergelaten
rv Hond achtergelaten

Vrouw gaat wandelen met viervoeter en laat hem nadien verweesd achter in een bos

Ophef over een video die circuleert op sociale media. Daarin is te zien dat een Amerikaanse vrouw gaat wandelen met haar 13-jarige hond Henry. Van zodra ze kon, rende ze naar haar auto en liet ze haar viervoeter verweesd achter. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In de hartverscheurende beelden, gemaakt in Washington, is te zien dat de vrouw het portier van haar wagen opent. Henry springt uit en loopt een korte afstand met de eigenaar voordat ze terug naar haar auto rent. Het beestje blijft alleen achter.

De vrouw kon naar eigen zeggen in haar eentje geen thuis voor Henry vinden en had in haar gedachten geen opties meer, luidt het via Susan Anderson van Clark County Animal Protection and Control. De vrouw wordt beschuldigd van dierenmishandeling.

Adoptie

Henry stelt het goed en wacht in tussentijd ongeduldig op een nieuw baasje die hem met liefde zal verzorgen.

2 De 13-jarige Henry.
Facebook I Paw'd It Forward De 13-jarige Henry.

28 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tania Janssens

    Hoe harteloos moet je daar voor zijn? Je trouwe vriend zo achterlaten! Gelukkig zijn er al mensen die hem willlen opvangen.

  • Gino Denil

    Het is niet omdat een kat zelfstandiger is dat ze minder liefde geeft of minder trouw is. Na een scheiding verhuisd en liet de kat in het huis waar ze het gewoon was. Maar ze wou niet bij mijn ex blijven en verhuisde naar de buren. Jaren later zag die kat me toen ik mijn dochter terug bracht en holde twee tuinen door om me heel gelukkig te komen begroeten.

Lees meer