4 Hulpverleners bij de site van de crash/ VTM NIEUWS-reporter Robin Ramaekers
AP/RV Hulpverleners bij de site van de crash/ VTM NIEUWS-reporter Robin Ramaekers

Exclusief voor abonnees

Waarom bekent Iran nu plots wel schuld en hoe gaat de bevolking reageren? Onze expert Robin Ramaekers legt uit

Na dagenlang staalhard te hebben ontkend, heeft Iran uiteindelijk toegegeven verantwoordelijk te zijn voor het neerhalen van de Oekraïense Boeing. Wat voorheen “onmogelijk” was, is nu plots keiharde realiteit. Maar waarom geeft het regime dat net nú toe en hoe zal de bevolking daarop reageren? VTM NIEUWS-reporter Robin Ramaekers beantwoordt alle vragen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

60 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Deprez

    Als het nog niet duidelijk zou zijn Iran wil niets anders dan de baas spelen in het midden oosten met alle soorten middelen, dat de VS dat zeker niet toelaat is hun volste recht want zijn hebben bondgenoten daar en de olie speelt natuurlijk ook een heel belangrijke rol voor de wereld economie. Maar goed dat wij in Europa de VS hebben want anders zou het wel eens uit de hand kunnen lopen daar en het hele wereld gebeuren in vlam en vuur kunnen zetten.

  • Ben Van Loon

    Trump heeft gelijk. Net zoals de schurkenstaat Iran voorheen geen uranium verrijkte voor een atoombom, wisten ze duidelijk ook niks van deze militaire onbekwaamheid. Gelukkig is er wel de Mossad en een video als bewijs. Anders kwamen ze er zoals altijd gewoon mee weg.

Lees meer