2
AP

Exclusief voor abonnees

Wachten op een teken van IS: lokale moslimgroep te klein voor zo'n grote ravage

De regering van Sri Lanka wijst een tot voor kort onbekende moslimgroep als schuldige aan van de bloedigste terreur die het land ooit heeft gekend. Een groep die eerder al getracht zou hebben om een aanslag te plegen en waarvoor de autoriteiten pas nog uitdrukkelijk werden gewaarschuwd. Maar niemand vermoedde dat ze terreur van deze omvang kon plegen — en eigenlijk wacht iedereen op een bewijs dat ook IS erachter zat.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Francois Van Mol

    Men ligt hier weer schromelijk te overdrijven. Men hoeft daar helemaal niet goed voor georganiseerd te zijn . En het is geen racket technologie, je vind alles op internet terug. Zelfs een fundamenteel domme moslim kan het produceren. Ze moeten gewoon allemaal even hun klok gelijk zetten . en duidelijke afspraken maken .

  • FRANK DUMON

    Peter Janssen: China wil de 3 monotheïstische religies niet die mekaar al 2.000 de kop in slaan. Onze regering is misdadig omdat kleuters vergiftigd moeten worden met idiote bijbelverhaaltjes. En de aanslagen in Sri Lanka waren een vergelding door IS op de aanslagen op de moskee's in Nieuw Zeeland met 50 doden. En zo blijven we bezig. Moesten jou kleinkinderen plat gebombardeerd worden in het Midden Oosten, omwille van de olie, dan was jij ook IS.

Lees meer