Het 14-jarige meisje zou gefilmd zijn door de camera's in het huis van Chernoff.
Philadelphia Police Department Het 14-jarige meisje zou gefilmd zijn door de camera's in het huis van Chernoff.

Wereldberoemde dierenredder (59) naakt vastgebonden en bruut vermoord, meisje (14) opgepakt

Nadat Albert ’Alley Cat’ Chernoff - een bekende dierenredder van het National Geographic-programma Rescue Ink - dood werd teruggevonden in zijn bed, opende de politie van Philadelphia een onderzoek. Enkele dagen later pakten ze een 14-jarig meisje op, zij wordt ervan verdacht de 59-jarige man vermoord te hebben.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het lichaam van de 59-jarige dierenredder werd afgelopen dinsdag zwaar gehavend teruggevonden in zijn bed. De man was gedeeltelijk vastgebonden, zijn hoofd was ingeslagen en hij had talrijke snijwonden op zijn borst. Vermoedelijk werd Chernoff een dag eerder, op maandag, vermoord.

Vervolgens verspreidde de politie de camerabeelden opgenomen in de woning van Chernoff. Op die beelden was een persoon te zien, in roze tenue en zwarte jas, die door de woonkamer van de man dwaalde. Vervolgens hield ze even halt bij de keuken op zoek naar iets lekkers.

Het is niet duidelijk of het op die beelden om de 14-jarige Ajahnae Smaugh gaat, die nu gearresteerd werd. Ook over de exacte link tussen de twee is voorlopig niets geweten.

Albert Chernoff werd vooral bekend door het programma Rescue Ink. Als vrijwilliger bij een opvangcentrum voor katten was de getatoeëerde man niet vies voor een stevige confrontatie met dierenmishandelaars. Vandaar zijn bijnaam ‘Alley Cat’.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer