25 Trump in de Oval Office in het Witte Huis.
EPA Trump in de Oval Office in het Witte Huis.

Exclusief voor abonnees

Wie van deze 25 Democraten wordt de nieuwe uitdager van Trump?

Ze zijn Democraat en ze willen president van de Verenigde Staten worden. De ene is wat serieuzer te nemen dan de ander. Van Joe Biden tot Mike Gravel trekt een kleurrijke stoet van 25 kandidaten aan het oog van de Amerikaanse kiezer voorbij, om te beginnen vandaag en morgen in debatten op de televisie.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • pieter arons

    Tulsi Gabbard Zij is echt een verademing. De reden waarom Trump gewonnen heeft is omdat de linkse democraten banale programma's hebben zoals postieve discrimnatie tegenover de blanken en open border politiek elke imigrant is welkom. En health care voor iedereen ook illegale imigranten. Zij aan de andere hand gaat meer de centraal linkse kant met een nadruk op buitelandse politiek en het vermindere van oorlog iets wat de amerikanen en wij ook europeanen belangrijk vinden weg met nutteloze oorlog

  • Diane Bernaerts

    Alle 25 zijn ze in elk geval "waardiger" dan Trump.

Lees meer