8 Illustratiebeeld
Getty Images Illustratiebeeld

Exclusief voor abonnees

Zo groot wordt bloedbad bij airlines: dit weten we over aantal ontslagen, geschrapte bestemmingen en nieuwste coronamaatregelen

De coronacrisis hakt stevig in op de resultaten van de vliegtuigmaatschappijen. De gevolgen zijn immens. Door duizenden jobs te schrappen, de vloot af te slanken en minder bestemmingen aan te bieden, hopen de airlines de coronacrisis te overleven. Welke maatregelen hebben zij ondertussen genomen en wat is de impact op de reiziger? Een overzicht.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kristien Baccaert

    Wat is de volgende stap? Het diploma gratis uitdelen bij een pot choco? ! Ik heb mijn studies gedaan terwijl ik alleenstaande was met een kind. Moest werken om te overleven en terwijl mijn studies betalen! En er hard voor studeren het komt precies over dat je er geen klop voor moet doen om verpkeegkundige te worden. Maggie De Block begin eens met de fraude op te lossen in de thuiszorg! Je gaat zo veel geld besparen !

  • Dirk Van Huffel

    Daarna de autosector, daarna de metaalsector en daarna kunnen we zelf ons patatten planten

Lees meer