4
EPA

Exclusief voor abonnees

Zou Bernie Sanders kans maken tegen Trump? Onze Amerikacorrespondente Greet De Keyser legt uit

Bernie Sanders heeft de Democratische voorverkiezing in de Amerikaanse staat New Hampshire op zijn naam geschreven. De 78-jarige zelfverklaarde socialist lijkt daarmee de wind in de zeilen te hebben, nadat hij eerder al nipt tweede werd in de staat Iowa. “Deze overwinning is het begin van het einde voor Donald Trump”, klonk het afgelopen nacht toen hij zijn supporters toesprak. Maar is dat wel zo? Zou hij een kans maken als hij het tegen de huidige Amerikaanse president zou opnemen? Onze Amerikacorrespondente Greet De Keyser legt uit.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

43 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jan janssens

    Mijn Amerikaanse vrienden hopen dat hij niet wint , geen van beide kanidaten biden of sanders zijn goed en ze kunnen Trump toch niet aan .

  • Geert Landsman

    Het zijn allemaal miljoenairs die tegen elkaar strijden en verder het volk laten verkommeren. Het maakt geen verschil wie het wordt, het volk verliest. Net als bij ons.

Lees meer