3
BD

Zweefmolen van 80 meter hoog loopt vast op Nederlandse kermis: bezoekers zitten half uur vast

Vanmiddag is er een reusachtige attractie van wel 80 meter hoog vastgelopen op een kermis in het Nederlandse Tilburg. De zweefmolen liep mogelijk door de harde wind vast. Bezoekers kwamen iets boven de helft van de enorme mast vast te zitten. Na ongeveer een half uur slaagden medewerkers erin de attractie weer aan de praat te krijgen. 

Nadat het gevaarte tot stilstand was gekomen, klom een medewerker van de attractie in de 80 meter hoge mast, mogelijk om de vastzittende bezoekers toe te spreken. Wat ervoor heeft gezorgd dat de attractie is vastgelopen, is nog niet helemaal duidelijk. 

De exploitant meldde aan Omroep Brabant dat de attractie een sensor heeft die harde wind registreert. De sensor zou niet goed hebben gewerkt, waardoor de molen stopte. Volgens de gemeente kwamen alle inzittenden met de schrik vrij.

3
BD
3
BD

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Noella Vancompernolle

    Ik vind dat ze zouden moeten bijbetalen. Ze hebben teveel waar voor hun geld gekregen.

  • Jef Gevers

    Kruip ik nooit in moest maar eens een paar kabeltjes knappen

Lees meer