Cathy Berx
Klaas De Scheirder Cathy Berx

Exclusief voor abonnees

Cathy Berx, de vrouw die een hele provincie op avondklok zet: "Ik heb zelf moeite met macht. Wie ben ik om dromen aan diggelen te slaan?”

Wie dacht dat gouverneurs een overbodige salonjob hebben, piept nu wel even anders. Cathy 'No Mercy' Berx (51) hakte er stevig in met haar Covid-rampenplan voor Antwerpen. De pasionaria op baskets, de kleine rebel. "Ik doé dit niet graag. Ik heb zelf een moeilijke relatie met macht. Ik moest als kind vijf keer van school veranderen wegens te opstandig."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronald Cardinald

    Ja nadat ze met gezinnetje mooi op vakantie is geweest in Oostenrijk

  • Romana Crabbe

    Mensen doen nog maar 1 ding de dag van vandaag " kijken naar anderen of ze hun mondmasker wel (goed) ophebben ! Gaat dit zo 4 weken (en langer zo zijn ?) Denk aan de tijd die nog komt ná corona . Veel kans dat niemand nog spreekt tegen elkaar !

Lees meer