Instagram

De extravagantste outfits van de celebs op Burning Man

Vandaag gaat de laatste dag in van Burning Man, het iconische festival in de Black Rock Desert in Nevada. Op dit extravagante festival waar niemand ervan opkijkt als je in pakweg een fluo bontjas in combinatie met een weinig verhullend badpak verschijnt, staat gekend om zijn flamboyante outfits. Wij gingen eens kijken naar de vestimentaire keuzes van onder meer Katy Perry, Paris Hilton en Cara Delevingne.

Zeg niet zomaar "festival" tegen Burning Man, het jaarlijkse evenement in de woestijn van Nevada in de Verenigde Staten. De bedoeling van het muziek- en kunstevent is dat er gedurende het hele festijn een gemeenschap wordt opgebouwd waar zelfvoorziening centraal staat, door zelf te zorgen voor een slaapplek, eten en drinken.

Daarnaast is zelfexpressie een waarde die op Burning Man hoog wordt ingeschat, wat zich vertaalt in de meest gekke, extravagante outfits. Ook bekend Amerika sloot graag aan bij de gemeenschap van Burning Man, dat vandaag wordt afgesloten. Zo liepen Paris Hilton, model Nina Agdal, Katy Perry en de Cara Delevingne erbij.

AlivE
She-Ra does #BurningMan ✨✨
luminary fairy
BURN BABY @newyorkvintageinc #styling @frankelfresh
The Temple #BurningMan @newyorkvintageinc #styling @frankelfresh
Alien on the #Playa. ✨✨ #BurningMan
So let the burn begin...
⚡️
ROBOCARA @caradelevingne
Look at this little gem I found in the Burn . @caradelevingne I had an amazing time there. I recommend it to anyone who wants a life changing cultural expierence that will expand your mind.
Reunited with my #SpiritSister @BrandiHowe on the #Playa. ✨✨✨✨ #BurningMan

Lees meer