4 .
Photo News .

Exclusief voor abonnees

DE VAKANTIE VAN Marc Van Ranst (55): “Nog geen tijd gehad om de kerstboom af te breken, hij mag blijven staan” (Het beste van de zomer, deel 7)

Een héle dag naar Bokrijk met zijn gezin: dat is het zowat, de vakantie van Marc Van Ranst, die zelfs de tijd nog niet heeft gevonden om zijn kerstboom af te breken. Gelukkig ervaart hij ook een vakantiegevoel in zijn hangmat op zijn pied-à-terre in Herent, tussen zijn kunstwerken. "Maar wat mij nu het meeste deugd zou doen? Alleen zijn in de bergen, met een zwarte truffel.”

Op HLN.be kon u in juli en augustus de beste zomerreeksen lezen: de strafste misdaadverhalen, onze zomerchallenges, de vakantie van bekende Vlamingen,... Een aflevering of een reeks gemist? Wij brengen deze week de populairste artikels terug op HLN.be.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

56 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nick Lersberghe

    @Anita Wellens Ga jij bepalen wat een normale mens doet? Mijn kerstboompje staat nog altijd bovenop mijn kast op kot. Die staat daar mooi en ik heb echt geen zin om die op te ruimen. Als die niet in de weg staat, wat is dan het probleem?

  • Jan Werbrouck

    Amaai, niemand anders die dat eens kan doen? Is toch geen hele week werk... of is het om op te vallen?

Lees meer