ANP

Dit is de waanzinnig drukke agenda van de nieuwe K3

Gisteren begonnen Marthe, Klaasje en Hanne aan hun nieuwe leven als K3. Josje zei het nog: "Als je in K3 zit, word je een beetje geleefd". En als we de agenda voor de komende maanden bekijken, is dat een understatement. Wij overlopen het razend drukke schema van K3 voor de komende weken.

Vandaag
Om 8u30 werden de nieuwe K3'tjes al opgewacht in de fotostudio voor een lange fotoshoot.  

Morgen
Een welverdiende rustdag die de meisjes misschien kunnen gebruiken om de nieuwe liedjes te leren.  

Maandag 9 november  
De nieuwe videoclip van '10.000 Luchtballonnen' wordt opgenomen.

10 tot 21 november
In een kleine twee weken moeten Marthe, Klaasje en Hanne twee nieuwe albums inzingen. Het eerste album bevat twaalf nieuwe liedjes, het tweede album twaalf oude K3-nummers.  

11 tot 27 november  
Het wordt pendelen tussen de studio en het theater, want de meisjes moeten ook repeteren voor de eerste theatershow. Samen met Karen, Kristel en Josje moeten ze het scenario instuderen, nieuwe choreografieën leren en kledij passen. Axana Ceulemans zal alles in goede banen leiden: "Het worden lange dagen, want ze moeten 18 choreografieën leren."  

Zaterdag 28 november  
De nieuwe theatershow gaat in première in Gent, de nieuwe K3 geeft meteen drie shows in één dag. De dag erna volgen nog eens drie shows. Voor de volledige tour gingen al 230.000 tickets over de toonbank.  

5 en 6 december  
De meisjes zullen hard moeten repeteren voor de Sinterklaasshow in het Sportpaleis. Ze moeten bindteksten, de ontmoeting met Sinterklaas en het slotnummer met andere artiesten instuderen. De Sinterklaasshow wordt het eerste optreden zonder Karen, Kristel en Josje.

12 en 13 december  
In Den Bosch beginnen de meisjes aan hun eerste theatershow in Nederland.  

16 december  
Voor het nieuwe album dat op 18 december verschijnt, organiseert Studio 100 een promodag. De meisjes moeten uitgebreide interviews geven en er staat hun nieuwe fotoshoots te wachten.  

Januari tot april  
In enkele maanden geven de meisjes meer dan 80 theatershows. Op 11, 12 en 13 februari treden ze op in de Lotto Arena.  

17 april  
In Hasselt treedt de nieuwe K3 voor de laatste keer op met de oude K3. Vanaf dan staan ze er helemaal alleen voor.

Lees meer