2 De politie doorzoekt de flat van Flanagan.
ap De politie doorzoekt de flat van Flanagan.

Flat schutter Virginia vol kattenuitwerpselen en seksspeeltjes

De flat van Vester Flanagan, die woensdag twee journalisten doodschoot in Virginia, zat onder de kattenuitwerpselen. Ook werden er seksspeeltjes en foto's gevonden van Flanagan uit de tijd dat hij zelf nog tv-reporter was.

De Britse krant The Telegraph kreeg videobeelden en foto's van de flat in handen. Aan de muren hingen mannelijke pin-ups en de politie vond ook "veel" seksspeeltjes waar mogelijk "menselijk materiaal" op zat, vertelde een bron aan de krant.

Het appartement was duister en smerig toen de politie vandaag een inval deed. Op de keukenvloer lag een grote plas kattenurine, waar een handdoek overheen was gelegd. Op het balkon werd uitgesmeerde kattenpoep aangetroffen.

Katten gedood
Flanagan zou twee katten hebben gehad, maar volgens de buren zijn die sinds de schietpartij niet meer gezien. In zijn afscheidsbrief schreef Flanagan dat hij de dieren in een bos had gedood.

Flanagan werd door meerdere werkgevers ontslagen vanwege zijn agressieve gedrag, en zo gedroeg hij zich ook tegen zijn buren. Hoewel hij 'erg aardig voor de meisjes was', kregen de mannen te maken met woedeaanvallen. "Hij gooide soms kattenstront op hun balkon." Bij de verhuurder zou een lange lijst met klachten tegen Flanagan zijn ingediend.

2
Photo News
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees meer