Gemeentebestuur zet huwelijksjubilarissen in de bloemen

Zes jubilerende echtparen werden in het gemeentehuis door schepenen en gemeenteraadsleden hartelijk ontvangen om samen hun huwelijksjubileum te vieren.

3 Huwelijksjubilarissen in de bloemen
Marc De Roeck Huwelijksjubilarissen in de bloemen

Schepen van Burgerzaken Marleen Van den Eynde (N-VA) stelde de paren aan elkaar voor schetste enkele anekdotes uit hun huwelijksleven.

Diamanten gelukwensen gingen naar Ferdinand en Rosa Van Loon-Verlinden, Ludovicus en Paula Cusseneers-Hellemans en naar Ludovicus en Yvette Bruggeman-Vidts.

Gouden felicitaties waren bestemd voor Pierre en Eveline Baeten-Otte, Willy en Magda van Antenaeken-Geeraerts en voor François en Leona Schoepen-Van der Velde.

Na het officieel gedeelte waarbij er bloemen en geschenken werden overhandigd volgde er een aangename receptie, waar ook de familieleden waren op uitgenodigd.

3 Huwelijksjubilarissen in de bloemen
: Marc De Roeck Huwelijksjubilarissen in de bloemen
3 Huwelijksjubilarissen in de bloemen
Marc De Roeck Huwelijksjubilarissen in de bloemen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer