3 Mama Sheila en papa Johan kregen kort na Isaura's overlijden een zakje met zonnebloemzaadjes. Van het vijftiental bloemen op hun terras priemt er eentje fier bovenuit. "Je mag dat onnozel vinden, maar voor mij is dat Isaura die een teken geeft".
Mama Sheila en papa Johan kregen kort na Isaura's overlijden een zakje met zonnebloemzaadjes. Van het vijftiental bloemen op hun terras priemt er eentje fier bovenuit. "Je mag dat onnozel vinden, maar voor mij is dat Isaura die een teken geeft".

Exclusief voor abonnees

Geraakt door corona, deel 1. Sheila en Johan verloren hun dochter Isaura: “Ineens heeft alles van je kind waarde”

GERAAKT door CORONA • DEEL 1: Sheila en Johan verloren hun dochter Isaura

Als de natuur haar werk doet, verliest elk kind ooit z'n ouders. Bij een gezin uit Limburg was het andersom. Sheila en Johan hadden één kind. Isaura, dertig jaar, verpleegster in een rusthuis. Op 26 maart, een halfuur nadat ze nog gebeld had met haar moeder, stierf ze aan de gevolgen van corona. "Je mist de kleinste, stomste dingen. Haar berichtjes. 'Mama, hoe maak ik jouw risotto ook alweer?'"

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Joliet

    Amai, een mooi verhaal met een triest einde. Heel veel steun en sterkte.

  • George Baaths

    sterkte voor de familie vooral ouders .

Lees meer