10 De tandartsstoel in een martelkamer die de politie aantrof bij een inval in een loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), een gemeente die grenst aan Essen in de provincie Antwerpen.
ANP Handouts De tandartsstoel in een martelkamer die de politie aantrof bij een inval in een loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), een gemeente die grenst aan Essen in de provincie Antwerpen.

Exclusief voor abonnees

Het brein achter bende van ‘martelgevangenis’: dit weten we over Robin van O. (40)

De 40-jarige man die door de politie wordt gezien als brein achter de drugsorganisatie die een martelkamer bouwde in een loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), net over de grens met België, is een fitnessuitbater uit Utrecht. Robin van O. (40) zou al in juni opgepakt zijn in een peperduur penthouse in Den Haag. De Nederlandse politie wil voorlopig niets zeggen over zijn achtergrond. Toch is heel wat bekend over de veertiger en zijn entourage.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • José Gonzales

    Alles aanslagen beste politie. Alles afpakken het is allemaal met drugsgeld gekocht.

  • Marc Spandel

    De ontdekking is zo ongelooflijk, dat ik ga denken aan de mogelijkheid dat binnenkort het nieuws verschijnt dat het om een gewone 'filmset' gaat die daar gebouwd werd voor de opname van een Netflix- film.

Lees meer