3
VTM

Karel en Birger van Tjop's winnen 'Mijn Pop-uprestaurant' en Mitchell vraagt Daniela ten huwelijk

De barbecue mag wel nog eventjes blijven smeulen want Karel en Birger mogen zich de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant' noemen. Met meer dan 30.000 volgers op Facebook was het duo al een tijdje de favoriet van het publiek. De West-Vlamingen halen met de overwinning de prijzenpot van 50.000 euro binnen. De twee willen zo snel mogelijk met een foodtruck de baan op.

Met Tjop's hebben de twee beste vrienden zich gefocust op wat ze het beste kennen: barbecue. Al drie jaar doen Karel en Birger mee aan barbecuewedstrijden in België, Duitsland, Nederland en Italië. En dat heeft duidelijk geloond.

Beide duo's kregen deze week nog bezoek van twee recensenten van Gault & Millau. Karel en Birger kregen een score van 10/20. De vrienden waren ook de favoriet van jurylid Gert Verhulst. 

De West-Vlamingen, die al 22 jaar bevriend zijn, winnen 50.000 euro. Ze verzamelden in de loop van het programma ook al eens 7500 euro extra. De twee willen nu met een foodtruck de baan op. Deze zomer kan je hun eten al eens proeven op Rock Werchter want ze zullen zich met hun foodtruck parkeren op de festivalweide. En ook in de Tour de France zullen ze de barbecue in gang steken.

3 Karel en Berger willen de baan op met hun foodtruck.
screenshot Karel en Berger willen de baan op met hun foodtruck.

Verloving

Het jonge koppel Mitchell en Daniela van Table'o heeft de finale dan wel verloren, toch gaan ze niet zonder iets naar huis. Tijdens het programma hebben de Limburgers 11.500 euro kunnen winnen. Maar de kers op de taart was toch wel het huwelijksaanzoek van Mitchell. Hij ging op de knieën voor Daniela vlak voor de bekendmaking van de winnaar. Daniela heeft volmondig 'ja' gezegd.

Mitchell en Daniela hopen zo snel mogelijk hun eigen restaurant te openen. Het koppel kreeg tijdens de finale de hoogste score van de Gault & Millau- recensenten: 13/20. Ook juryleden Sergio en Sepideh hadden Table'o aangeduid als hun favoriet.

3 Mitchell vroeg Daniela ten huwelijk tijdens de finale van het programma.
Screenshot VTM Mitchell vroeg Daniela ten huwelijk tijdens de finale van het programma.

Lees meer