rv

Kickbokser Marc de Bonte vermist

De 26-jarige kickbokser Marc de Bonte wordt vermist. De Belg is vrijdagavond in Turnhout voor het laatst gezien, meldt de gespecialiseerde website R1N.

Marc is een zeer bekende in het kickbokswereldje. In 2014 schopte hij het tot wereldkampioen kickboksen in het Amerikaanse Denver. Toen was hij amper 24 jaar oud en dat maakte hem meteen de jongste wereldkampioen ooit. Geen enkele Belg deed hem dat ooit voor. Nu was de jongeman opnieuw hard aan het trainen voor het wereldkampioenschap volgende maand in China.   

Vrijdagavond was hij nog naar een feestje gegaan van zijn sportschool in het Nederlandse Bladel. Tegen zijn persoonlijke trainer vertelde Marc dat hij na afloop nog even zou binnenspringen bij een vriend in Turnhout en van daaruit zou hij verder rijden naar zijn vriendin in het Nederlandse Best. Bij zijn vriend is hij effectief nog even geweest. Rond middernacht vertrok hij in Turnhout richting Best, maar hij is nooit bij zijn vriendin aangekomen. Marcs familie is doodongerust en is zelf, samen met vrienden, een zoekactie gestart in de buurt rond Best, Bladel en Turnhout. Voorlopig zonder enig resultaat.   

Marc is 1 m 80, heeft donkerblond-bruin haar, blauwe ogen, heeft een gespierd lichaam en draagt een grijze trui, jeansbroek en zwarte jas. Hij verplaatst zich in een zwarte Renault Clio met Belgische nummerplaat: 1-ANL-604. Wie de jongeman gezien heeft of een tip heeft ivm zijn verdwijning, kan op het gratis nummer 0800-6070 bellen. 

Lees meer