5
photo_news

Miss België kleurt volledig Turks

Turkse overrompeling bij Miss België vanavond in Antwerpen. Na een jarenlange samenwerking met Deborah Velasquez zal onze Miss ­voortaan gekleed worden door Atelier ExC van de Belgische ontwerpster met Turkse root Ebru ­Koyuncu. Dat nieuws was ook de Turkse media niet ontgaan.

Bij de voorstelling van de nieuwe Miss-look in de Antwerpse discotheek Ikon was de voertaal achter de schermen eentalig Turks en werden gretig pins verdeeld met de Turkse en Belgische vlag. Al draaide het initieel om de jurken en die zijn bij de nieuwe Miss-leverancier nu eens frivool, dan weer pittig.

"Het is de bedoeling dat ik vanaf nu de galajurken lever voor zowel Miss-World als Miss Universe", klonk het bij de ontwerpster alvorens ze door een nerveus legertje weer werd afgeschermd. Bij de aansluitende volledig Turkse defilé werd ook meteen het nieuwe Miss-jaar op gang getrapt.

Wie droomt van het kroontje, kan vanaf nu ­inschrijven via missbelgium.

5
Boumediene Belbachir
5
photo_news
5
photo_news
5
photo_news

21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Fifi B

    Altyd maar jaloezie de belgen

  • Rania B.

    Amai zo'n commentaren hier! Wat is daar nou mis mee?! Gaat t weer over de Turken ja? Tim Jacobs ze gaan u daar missen se in Turkije, blijf maar lekker thuis! Haha