4
Instagram @sirius.film

Na de knappe theeverkoper, laat deze Nederlandse bouwvakker nu iedereen in katzwijm vallen

Maak kennis met Nicky Libert, een 26-jarige bouwvakker uit Amsterdam die momenteel het internet verovert. Tijdens het werk vroeg een Britse toeriste om een foto te maken. Die werd al snel online opgepikt, waarna Nicky plots duizenden volgers kreeg op Instagram. Ondertussen wordt er zelfs al over hem geschreven op Amerikaanse websites als Buzzfeed. Het zal je maar overkomen.

"Ik werd wakker en mijn Instagram was gewoon ontploft. Ik had het totaal niet zien aankomen dit. Ik heb nu meer dan twintigduizend volgers op Instagram, crazy", aldus Nicky. Daarna schreef hij nog dat hij erg dankbaar is voor alle liefde en reacties die hij nu krijgt. "Bedankt iedereen ook voor de positieve vibe, laten we afwachten waar dit naartoe gaat." Op de radiozender 3FM vertelde de 26-jarige bouwvakker dat hij afgelopen week al verschillende modellencontracten kreeg aangeboden.

Al is hij zelf niet zo onder de indruk van de aandacht. "Ik vind het eerlijk gezegd een beetje overdreven hoor, dit. Ik probeer nuchter te blijven", vertelde hij aan AT5.

Dit verhaal doet denken aan de Pakistaanse theeverkoper Arshad Khan die een paar weken geleden een internetberoemdheid werd nadat zijn foto's onverwacht de wereld rondgingen. Hij kreeg prompt een modellencontract aangeboden.

4
Twitter
4
Instagram @nicky_libert
4
Instagram @nicky_libert

Lees meer