Passagier te kijk gezet om schokkende 'mile high'-daad

Indien je er nog niet van overtuigd bent dat eenvoudigweg op een vliegtuig stappen mensen er al toe kan aanzetten om zich onfatsoenlijk te gedragen, lees dan zeker dit. Op een vlucht heeft een moeder haar zoontje laten plassen in een kotszakje.

Het incident deed zich voor op een gloednieuwe Airbus van Vietnam Airlines. Op sociale media wordt de vrouw in kwestie behoorlijk te kijk gezet.

"Aan boord van deze prachtige A350 (momenteel op 9.000 meter hoogte, dus je kan de toiletten gebruiken), heeft een vrouwelijke passagier op stoel 11B, met 10 vingernagels in 10 verschillende kleuren, modebewust gekleed, een kotszakje opengetrokken om haar zoontje daarin te laten plassen, met overal spatten", meldde een andere passagier op Facebook.

"De hoofdsteward vroeg waarom ze het vliegtuig vuil maakte en het toilet niet gebruikte maar de passagier gunde hem geen blik. Echt te gek voor woorden."

Het zou om de populaire Vietnamese zangeres Le Quyen gaan maar dit is nog niet bevestigd. De nieuwe Airbus werd nog maar recent ingezet op de lijn Hanoi-Saigon.

Lees meer