Radja Nainggolan presenteert u: de ongeëvenaarde 'Ninja-tackle'

Hij gooit hoge ogen in de Serie A en ook de fans van de Rode Duivels dragen hem op handen, Radja Naingolan is de naam. De 28-jarige middenvelder en kuitenbijter van AS Roma is niet meer weg te denken in de Serie A en pakt daar geregeld uit met geweldige doelpunten. Maar hij heeft nog een handelsmerk, zijn verbluffende Ninja-tackle.

De wat? Wel, u heeft misschien zelf al gemerkt dat 'Il Ninja' een bijzondere, maar erg doeltreffende manier van tackelen heeft. In bovenstaand compilatiefilmpje kunt u, vergezeld van wat opzwepende punkrock, meegenieten van de kunststukjes van een van de meest extravagante Belgische voetballers van zijn generatie.

Zijn coach Luciano Spalletti is alvast dol op hem: "We hebben veel spelers die van grote waarde zijn. Een van hen is Nainggolan, die evenveel waard is als Paul Pogba", klonk het gisteren nog. Vanavond neemt AS Roma het in de Serie A op tegen Cagliari. En dat is toevallig de ex-club van Radja Nainggolan. Benieuwd of hij kan schitteren en weer zijn schitterende manier van tackelen etaleert.

2
Photo News
2
EPA

Lees meer