11
Upper at home

Romantisch weekendje? Verras je geliefde met deze populaire speeltjes!

Een romantische citytrip gepland? Verras je geliefde dan niet alleen met een romantisch diner, maar ook met een sensuele ervaring in de slaapkamer. Deze populaire speeltjes zorgen er alvast voor dat je romantisch weekendje weg nog lang zal blijven nazinderen.

1. Lapin Coquin 2 (€ 55)

Een schattig, vibrerend speeltje met zeven verschillende trilstanden en 7 verschillende gezichtsuitdrukkingen. Dit speeltje kan gebruikt worden om de clitoris te stimuleren.

11
Upper at home

2. Boules Ardentes (€ 39)

Deze vaginale genotsballetjes zorgen ervoor dat je kan trainen om langere en sterkere orgasmes te beleven. Maar zijn ook ideaal om de bekkenbodemspieren te trainen en je vagina weer strakker te maken na de bevalling.  

11
Upper at home

3. Coeur d'Amour (€ 49,50)

Een eenvoudig, speels massagetoestel om samen van te genieten in bad of bed. De hartvorm zorgt ervoor dat je zowel de meest intieme plekjes kan stimuleren als het hele lichaam kan verwennen.

11
Upper at home

4. Body Sensation Original (€ 24)

Glijmiddel op siliconenbasis die zowel intiem gebruikt kan worden als voor langdurige massages.

11
Upper at home

5. Nacré handboeien met parels (€ 20,50)

Speelse en stijlvolle handboeien om je partner mee uit te dagen in de slaapkamer. Al kan je deze handboeien ook als armband dragen.

11
Upper at home

6. Fou et Moi (€ 39,50)

Een twee-in-een speeltje met aan de ene kant een suède zweep en aan de andere kant een glazen dildo. Met het zweepje kan je je partner kietelen, plagen en 'kwellen'. De glazen dildo is dan weer ideaal voor intieme en lichamelijke massages.  

11
Upper at home

7. Pleasure Feather (€ 12,50)

Deze sexy, zwarte plumeau met zachte donsveren is perfect om je een weg te strelen en te plagen naar sensueel genot.

11
Upper at home

8. Dark Chocolate Travel Kit (€ 30)

Neem al je zintuigen mee op reis met deze travel kit vol met lustopwekkende items. Deze kit bevat zes items: dark chocolate likbare massage olie, silicone massagegel, dark chocolate verwarmende massagegel, verfrissende lipgloss, een streelpluim en twee satijnen handboeien. Kortom, alles voor een spannende nacht!  

11
Upper at home

9. Sensueel kamerparfum (€ 31,50)

L'essence du Boudoir is een sensueel kamerparfum dat gebaseerd is op een oud recept uit het Kamasutra boek. Deze geur is een bijzondere mix van afrodisiaca zoals Ylang-Ylang, jasmijn, rozen en exotische kruiden waardoor het meest gevoelige zintuig - het reukvermogen - sensueel geprikkeld wordt.

11
Upper at home

10. Jouvence (€ 119)

Dit speeltje stimuleert de clitoris zonder rechtstreekse aanraking of vibraties.
Het werkt namelijk op blaas -en zuigkracht, wat zorgt voor een intenser orgasme!    

Al deze producten zijn online te koop op www.upperathome.com  

Op de Upper at home party's kan je eveneens kennis maken met al deze producten. Upperdareparty boeken? Surf naar www.upperathome.com/party of bel 070/690 690.  

11
Upper at home

Lees meer