2 Lara heeft er dankzij de HLN-lezers zeven Nellies bij gekregen.
Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photonews Lara heeft er dankzij de HLN-lezers zeven Nellies bij gekregen.

SOS HLN: kunnen 2 miljoen lezers jou helpen?

Meer dan 2 miljoen Belgen lezen elke dag HLN. Maar soms doen ze meer dan enkel lezen. We weten dat lezers ook elkaar graag helpen.

Zo hadden we onlangs een grootvader die voor zijn autistische kleindochter op zoek was naar een identieke kopie van de knuffel waar ze zo aan gehecht was. Hij had al van alles geprobeerd -tot een veel gedeelde oproep op Facebook toe- maar pas nadat hij de HLN-lezers om hulp vroeg, kwam alles in een stroomversnelling. Twee dagen later was er niet één identieke vervang-knuffel, maar zeven!

En toen Derek (29) op HLN moedig vertelde over wat het betekent om écht eenzaam te zijn, werd hij door lezers overspoeld met kaartjes.

Is er ook iets waarvan jij denkt dat het opgelost zou kunnen geraken met de hulp van 2 miljoen HLN-lezers? Laat het ons weten via deze link en mogelijk gaan we samen met jou -en al die lezers- op zoek naar een oplossing. Om zo de wereld weer een klein beetje beter te maken.

2 Derek werd overspoeld door kaartjes van HLN-lezers.
Joel Hoylaerts/Photo News Derek werd overspoeld door kaartjes van HLN-lezers.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Amber Habex

    Misschien wordt het tijd een artikel op te stellen met hoe er kan worden omgegaan met autisme en hoe zelf een eerste stap te zetten om een persoon met autisme te laten openbloeien :)

  • Jan vanderwallen

    Goed idee, we zijn hier trouwens niet alleen om kritiek te leveren op alles wat er misgaat in onze maatschappij.

Lees meer