Stan Van Samang zet eigen ouders voor de camera in nieuwe clip

De single 'Candy', die Stan Van Samang in september lanceerde, doet het erg goed in de hitlijsten. Bij een hit hoort natuurlijk een goede videoclip, die vandaag gelanceerd wordt. En daarin zijn een paar heel bijzondere gasten te spotten.

Stan Van Samang - Candy

In de clip zet Stan zijn team in de bloemetjes. "Mijn team is onmisbaar. Ik ben echt een groepsmens en presteer het best wanneer ik een steunend team om me heen heb", klinkt het. "Ik wil hen al lang bedanken voor hun inzet en toen er me gevraagd werd om de nummers van mijn nieuwe plaat in te zingen voor de camera dacht ik: Nee, ik ga dat niet alleen doen. Ik wil iedereen erbij. Het was niet makkelijk. De harde werkers van achter de schermen blijven het liefst in de schaduw natuurlijk, maar ik heb toch een deel van het team voor de schermen kunnen halen. Dat ik ook mijn ouders op deze manier kan bedanken voor de jarenlange onvoorwaardelijke steun, vind ik enorm fijn."

In de video zijn achtereenvolgens te zien: Stan, Henk (manager), Laura (styliste), Eric (muzikant), Sandra (management), Johan (crew), mama & papa Van Samang, Sarah (platenfirma), Chris (security), Gerd (regisseur) en Joris (songschrijver).

Het nieuwe album 'Stan Van Samang' verschijnt nu vrijdag 4 november.

"Vroeger kreeg ik bier naar mijn hoofd. Nu is het mijnen toer." Lees het interview met Stan Van Samang in onze pluszone. Proef nu vier weken voor slechts 2 euro.

Lees meer