2
Samsung

Superieure foto's met de Samsung Galaxy S7. Ook bij weinig licht!

Memorabele en fotogenieke momenten hebben de onhebbelijke gewoonte om geen rekening te houden met cameravriendelijke lichtomstandigheden. Met Samsung Galaxy S7 edge en S7 is dat geen enkel probleem meer en maak je altijd scherpe, gedetailleerde en mooie foto's. Ook bij schemerlicht.

De tijd dat de traditionele camerafabrikant de telefoons waar je ook een foto mee kon nemen weglachte, is al lang voorbij. De beleving van altijd en overal een foto te kunnen nemen, nam al snel voorrang op de kwaliteit van die foto. Een kwaliteit die er met elke volgende generatie smartphones beter op werd. Zo goed zelfs dat ze enkel in ondermaatse lichtomstandigheden de duimen hoefden te leggen voor 'echte' camera's. Met de nieuwe Galaxy S7 edge en S7 maakt Samsung ook met dat laatste verschil voor eens en voor altijd komaf.

Zo snel als je ogen
Veel van de meest fotogenieke momenten vinden plaats bij onvoldoende licht. Met de camera van de Galaxy S7 edge en S7 is dat geen enkel probleem. De helderdere F/1,7 lens, de grotere 1,4 µm pixels op de beeldsensor en de vernuftige Dual Pixel technologie maken dat elke foto er scherp en gedetailleerd uitziet. Je stelt bovendien net zo snel, naadloos en nauwkeurig scherp als je eigen ogen dat kunnen. Dat maakt dat zelfs de meest onverwachte bewegingen worden geregistreerd. Ook in het schemerduister.

Win in het bijna donker
Niet overtuigd? Bezoek dan zeker eens de Own the Twilight actiesite - www.ownthetwilight.be - wat zoveel wil zeggen als "regeer over het schemerdonker". Je stuit er op foto's, stuk voor stuk genomen met Samsung smartphonecamera's 's ochtends net voor zonopkomst en 's avonds net na zonsondergang. Normaal gezien zijn dat de lastigste momenten om mooie foto's te maken. Samsung daagt je echter uit om jouw mooiste schemerfoto naar die actiesite te uploaden. Vanaf 23 mei loopt de wedstrijd. Op het einde van de zomer wordt de winnaar bekendgemaakt. Die wint een reis naar Ibiza. Een oord dat onder meer bekend staat om zijn bloedmooie zonsondergangen. 

2
Samsung

Meer informatie over de superieure camera, de extreme stof- en waterbestendigheid, de gestroomlijnde vormen of over de opmerkelijke opslag- en batterijcapaciteit van de Samsung Galaxy S7 edge en S7 vind je hier.

Lees meer