Photo News

Terug naar school/werk in tijden van corona: stel hier al uw vragen. Belangrijkste vragen beantwoord in speciale VTM NIEUWS-uitzending

Onze experten hebben de voorbije dagen al tientallen vragen beantwoord over het coronavirus. Uiteraard de belangrijkste, maar ook veel heel specifieke vragen. Maar nu de krokusvakantie op haar einde loopt en uw kroost maandag terug naar school moet, zit u misschien nog met veel prangende vragen.

Stel al uw vragen over het coronavirus in het formulier hieronder. De belangrijkste vragen worden zondagavond beantwoord in een speciale VTM NIEUWS-uitzending na ‘Blind Getrouwd’, omstreeks 21u.

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Walter Haegeman

    wat met mensen die economisch werkloos worden?de RVA zal zoveel aanvragen krijgen dat ze dat niet gaan kunnen bolwerken om al die mensen binnen een termijn van 1 maand te betalen.intussen sluiten de vakbonden ook hun deuren voor de gewone werkmens en moet alles telefonisch of elektronische gebeuren maar veel mensen weten niet hoe het moet om dat het weer te ingewikkeld word!waarom de mensen hun loon die ze anders krijgen als ze werken niet gewoon uitbetalen?door deze zeer uitzonderlijke toesstan

  • Walter Haegeman

    wat gebeurd met ons loon indien we door deze uitzonderlijke maatregel niet mogen of kunnen werken?want als we techniswerkeloosheids uitkeringen moeten aanvragen gaat dat nu maanden duren omdat de RVA eerst en vooral niet genoeg persooneel heeft om al die dossiers te verwerken en wij maanden gaan moeten wachten op ons geld ten tweede zijn de vakbonden nu ook al gesloten van morgen en moet alles elektronische gebeuren maar niet iedereen weet hoe dat moet dus voor veel personen te ingewikkeld.

Lees meer