6
kos

Vakantie Van Aert verloopt niet helemaal volgens plan, 'VDP' met hoedje en Nys in magische bui

En of het welverdiend is. Wout van Aert en Mathieu van der Poel, die samen het hele veldritseizoen domineerden en enkele duels op het scherp van de snee uitvochten, genieten van hun vakantie in exotische oorden. Sven Nys bleef dan weer dichter bij huis.

Van Aert trok met zijn vriendin Sarah richting Dominicaanse Republiek en liet weten dat het er 'chaud' is. Misschien zelfs een beetje té, want de Antwerpenaar toonde aan zijn volgers op Instagram dat hij toch al een beetje verbrand is. Helemaal volgens plan verliep de reis van de wereldkampioen dus nog niet, al genieten hij en zijn vriendin duidelijk wel met volle teugen.

Van der Poel postte dan weer enkele foto's vanuit zijn zonnige bestemming in Zuid-Afrika. De Nederlander nam zijn mooiste hoedje mee en liep er onder meer een pinguïn tegen het lijf. De renner van Beobank-Corendon trok onder meer naar Kaap de Goede Hoop, de markering voor de overgang tussen de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan.

Zonnige bestemmingen, dus. Maar die zijn duidelijk niet aan iedereen besteed. Sven Nys zocht het immers een pak dichter bij huis: in Disneyland Parijs. De ploegleider van Telenet Fidea Lions nam zijn vriendin Ann Van den Eynde mee voor een "magisch" uitje.

6 Van Aert bleef iets te lang in de zon zitten.
kos Van Aert bleef iets te lang in de zon zitten.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
6 Van der Poel nam zijn knapste hoedje mee naar Zuid-Afrika.
kos Van der Poel nam zijn knapste hoedje mee naar Zuid-Afrika.
6 En de Nederlander liep er zelfs een pinguïn tegen het lijf.
kos En de Nederlander liep er zelfs een pinguïn tegen het lijf.
6 Sven Nys trok met zijn vriendin Ann Van den Eynde naar Disneyland in Parijs.
kos Sven Nys trok met zijn vriendin Ann Van den Eynde naar Disneyland in Parijs.
6
HLN

Lees meer