5 Is dit het nieuwe showbizz/sportkoppel?
ANP. Fotomontage AD Is dit het nieuwe showbizz/sportkoppel?

Valt Van der Vaart voor de charmes van deze knappe handbalster?

Heeft voormalig topvoetballer Rafael van der Vaart een nieuwe liefde? Het is vandaag dé vraag in de Nederlandse showbizzwereld nadat het bericht naar buiten kwam dat de middenvelder het meer dan gezellig heeft met de Nederlandse blonde tophandbalster Estavana Polman (23). De twee werden onlangs samen gespot in Sevilla en dat voedt de geruchten dat Rafaels relatie met model Christie Bokma over en uit is.

Weekend pakt vandaag groot met het nieuws uit: 'Zó verliefd is Rafael van der Vaart!' Het weekblad zegt over foto's te beschikken van de voetballer en Oranje-sterspeelster Estavana in een romantische bui. Die beelden worden morgen gepubliceerd.

Of de Real Betis-middenvelder werkelijk razendsnel zijn hart opnieuw verloren heeft, kon vandaag niet worden bevestigd. Zijn ouders Ramon en Lolita zijn vooralsnog niet bereikbaar.

Het Nederlandse Handbal Verbond werd vanmorgen verrast door het nieuws. "Als bond doen we hier geen uitspraken over. Ik heb Estavana gesproken en zij heeft laten weten geen reactie te geven op wat er gaande is in haar privéleven."

Niet meer onder contract
Een woordvoerder van modellenbureau Stella Agency laat desgevraagd weten dat Rafaels mogelijke ex-vriendin Christie sinds december niet meer bij hen onder contract staat. Haar nieuwe contactpersoon weet niets van een verbroken relatie af. "Ik heb haar een paar weken geleden gesproken en toen gaf ze aan niets over haar privéleven aan de media los te laten", klinkt het.

Vlak voor oud en nieuw kwam het bericht naar buiten dat de liefdesvlam tussen Christie en Rafael gedoofd zou zijn. Opvallend is dat de profielfoto van het 23-jarige model op Instagram er nog steeds eentje is waarop ze breeduit lacht met Rafael naast haar.

Rafael kreeg uit zijn relatie met Sylvie Meis een zoon: Dámian. Daarna was hij twee jaar samen met Sabia Engizek, die getrouwd was met ex-topvoetballer Khalid Boulahrouz.

Spelbepalend
Handbalster Estavana Polman is een spelbepalende international van Oranje. Ze woont in Denemarken, waar ze speelt voor Team Esbjerg. Met Polman als aanjaagster stuntte Oranje eind vorig jaar op het WK in Denemarken (zilver). De handbalsters strijden volgende maand op het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Metz om een ticket naar Rio de Janeiro.

5
pro shots
5
anp
5
ANP
5
epa
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees meer