2 Enkel 18-plussers zullen kunnen meevaren op de nieuwe cruiseschepen van Virgin.
rv Enkel 18-plussers zullen kunnen meevaren op de nieuwe cruiseschepen van Virgin.

Virgin laat enkel volwassenen toe op nieuw cruiseschip

Op het nieuwste cruiseschip van Virgin Voyages, het cruisebedrijf van Richard Bransons Virgin Group, zijn enkel volwassenen welkom. Het schip met een zeemeerminnenlogo op de boeg werd deze week onthuld in het Italiaanse Genua.

Het schip zal in 2020 voor het eerst varen, een jaar later wordt er nog een schip voor 18-plussers opgeleverd. In totaal komen er drie ‘Lady Ships’, een knipoog naar de Britse roots van Virgin.

Volgens topman Tom McAlpin van Virgin Voyages is de keuze voor 18-plus gebaseerd op de feedback van ‘toekomstige’ passagiers en professionals in de reisbranche. “We willen een extra bijzondere ervaring bieden, met wat verrassingen in Virgin-stijl”, aldus McAlpin in een verklaring.

De zeemeermin op de boeg geeft ‘de vrouwelijke kant’ van het schip weer. "Zij is onze muze, de ziel van de reis. Onze elegante leider", valt te lezen op de website van Virgin Voyages.

Op het schip zullen meer dan 1.150 bemanningsleden werken, er is plek voor meer dan 2.700 passagiers. Vanuit bijna alle kamers (93 procent) heb je uitzicht op zee.

Het schip zal vanuit Miami naar verschillende eilanden in de Caraïben varen.

2 Op de boeg komt dit beeld van een zeemeermin.
rv Op de boeg komt dit beeld van een zeemeermin.

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Theo Schuermans

    Ieder zijn keuze, iemand die bewust geen kinderen heeft, moet geen last hebben van iemand anders zijn kinderen.

  • Lydia Appelmans

    Goed zo ! Zou met alle transportmiddelen moeten mogelijk zijn om daarvoor te kiezen. En ook in restaurants. Vermits de kinderen tegenwoordig niet meer opgevoed zijn.

Lees meer