Het toestel van lagekostenmaatschappij Sun Express maakte een noodlanding in Belgrado. Daar maakten de vrienden van de aangehouden man het bont in de luchthaven.
Kos Het toestel van lagekostenmaatschappij Sun Express maakte een noodlanding in Belgrado. Daar maakten de vrienden van de aangehouden man het bont in de luchthaven.

Vliegtuig maakt noodlanding nadat "dronken naakte Ier seks eist met stewardess"

De piloot van een vlucht van Dublin naar Turkije zag zich genoodzaakt een noodlanding te maken. De reden? Een dronken Ier had zich uitgekleed, zwaaide met zijn penis en wilde seks met een stewardess. Het daaropvolgende handgemeen tussen de dronken Ier en de bemannigsleden dwong de piloot een noodlanding te maken in het Servische Belgrado.

Medepassagiers getuigen dat vrienden van de man hem aanmoedigden tijdens het beschamende incident. Een woordvoerder van de Servische minister van Binnenlandse Zaken stelt dat "de Ierse burger zichtbaar dronken, agressief en onbeschoft" was.

"Hij beledigde de bemanning en verzette zich tegen de veiligheidsagenten. Hij probeerde onze agenten zelfs aan te vallen. Hij werd aangehouden en kon zijn roes uitslapen in de cel".

Terwijl ze op hun vriend wachtten in de luchthaven van Belgrado, dronken de vrienden van de Ier niet minder dan 250 pinten. De vlucht liep 10 uur vertraging op. Een woordvoerder van de Servische politie verklaarde aan MailOnline: "Er was een meisje in het gezelschap dat zo dronken was dat ze luchthavenmedewerkers seks aanbood. De groep vrienden schreeuwde en zong, het was duidelijk dat ze zeer dronken waren. Het meisje bood politieagenten die de situatie onder controle probeerden te krijgen zelfs seksuele gunsten aan. Zij is ook aangehouden".

Vliegmaatschappij Sun Express bevestigt dat de noodlanding te wijten was aan "een onhandelbare passagier".

Lees meer