Waarom Niall-girls het mooiste leven hebben

One Direction-fan zijn is niet altijd gemakkelijk, maar Niall-girls hebben het wel iets beter dan de rest!

Als je fan bent van One Direction en Niall Horan is jouw favoriet, dan heb je geluk! Natuurlijk kies je niet zelf wie jouw favoriet is, dus dat maakt het allemaal wat ingewikkeld. Ben jij een echte Niall-girl? Dan herken je deze redenen waarom jij het beste leven hebt vast:

1.  Er is nooit drama
Het ergste wat je als Niall-girl kan overkomen is dat hij die stomme pet weer eens draagt...maar zelfs dan ziet hij er nog goed uit!! Als er drama ontstaat rond een meisje, dan duurt dat nooit lang. Een echte Hendall of Chiam-situatie gebeurt simpelweg niet met Niall.

via GIPHY

2. Hij is overwegend single
Oké, hij heeft ook al vriendinnetjes gehad, maar over de jaren is hij de meest beschikbare 1D-jongen. Als hij dan eens een vriendinnetje heeft, is dat meestal ook drama-free (behalve de gruwelijke steken van jaloezie die je voelt als je hen samen ziet).

3. Hij post selfies
Ja Harry, we kijken naar jou. Op Niall kan je rekenen. Hij post geregeld selfies, niet enkel van zichzelf, maar ook van de hele groep. Bedankt, Niall! Jij hebt dus geen idee hoe het voelt om als Harry-girl eeuwig te wachten op een selfie. Als het eventjes geleden is dat Niall er een postte, mag je binnen de kortste keren rekenen op een nieuwe.   

via GIPHY

4. Hij straalt goede energie uit
Niall is altijd aan het lachen, heeft het altijd naar zijn zin en geef toe, zijn lach werkt aanstekelijk! Als Niall-girl kan je gemakkelijk urenlang beelden bekijken van Niall die aan het lachen is, hoe leuk is dat wel niet?!

via GIPHY

5. Hij is onhandig
En dat maakt hem enkel nog schattiger. Als hij niet ergens over struikelt, dan misspreekt hij zich wel. De hashtag #OhNoNiall bestaat niet voor niets!

via GIPHY

6. Hij geniet van de kleine dingen
Als hij gewoon een pintje kan drinken en een voetbalmatch kan bekijken, is hij tevreden. Jep, zo gemakkelijk is het! Konden wij maar naar een voetbalmatch met hem... of eens gaan golfen, misschien?

7.  Hij is de grootste 1D-fan die er bestaat
Jij dacht dat jij het meeste van 1D hield? Nope. Mis. Niall houdt het meest van One Direction, einde discussie.

via GIPHY

Lees meer