Zó bezorg je iemand een magische kerst: mucopatiëntje Merel (11) verrast immer behulpzame buurvrouw Sandrine

Tussen het shoppen voor cadeautjes en de boom versieren door zou je bijna vergeten waar Kerstmis echt om draait. Merel en Sandrine geven het goede voorbeeld: Sandrine helpt op meer manieren dan één haar buurmeisje in nood. En buurmeisje Merel wil haar hiervoor bedanken.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Merel (11) heeft mucoviscidose en daar komt best wel wat zorg bij kijken. Merels mama doet haar best, maar met twee sta je sterker. Daarom springt buurvrouw Sandrine Verstraeten bij: zij volgt alle opleidingen mee, gaat mee naar het ziekenhuis en is Merels tweede hulplijn. Op deze manier bedankt Merel haar buurvrouw, en geeft ze haar het allermooiste kerstcadeau: een stevige portie naastenliefde.

Steun zelf ook de mucovereniging door langs te komen op de stand van EG in het Joe Christmas House of via joe-christmas-house.eg.be je geliefden een gepersonaliseerde kerstkaart te sturen. Voor elke verstuurde kaart doneert EG een bijdrage aan de mucovereniging: een kerstgelukje voor de ontvanger(s) én voor de mucopatiënten.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jurgen De Daele

    Schitterend. Wat een buurvrouw, je kan inzitten en meeleven met je buren, maar zo altijd klaarstaan. Waar vind je dat nog? Echt iets om de kerstgedachte mee aan te wakkeren. Beter een goede buur dan verre vriend is hier echt een understatement.

Lees meer