Shutterstock

Zo smaakt jouw eerste kus naar meer

Joepies ultieme kustips en -tricks zorgen er alvast voor dat jij een pro wordt, maar nu nog even... focus!

1. DE LOOK
First things first: zorg ervoor dat je er ontegensprekelijk knap uitziet wanneer je uitgaat. Ga voor een outfit waar jij je comfortabel in voelt, zo zal je ook meer zelfvertrouwen uitstralen als je in de buurt van je vlam komt. O ja: vergeet je tanden niet te poetsen en doe een lekker geurtje op voor je vertrekt. Jep, ook hier is je voorbereiding al het halve werk.

2. OOGCONTACT
Of je die ene jongen nu (al) goed kent of (nog) niet, oogcontact is ALTIJD de tweede stap. Wanneer hij merkt dat jij doorheen de avond meermaals met jouw ogen de zijne opzoekt, gaat hem dit intrigeren. Pas wel op dat je hier niet in overdrijft, want dan komt het eerder creepy over.

via GIPHY


3. TIME TO TALK. SMALLTALK.

Oké, je bent er bijna... maar nog niet helemaal. Tijd om hem te tonen hoe sociaal en leuk jij bent. Sla met iedereen op het feest een praatje, zo zal hij merken dat hij geen schrik moet hebben om jou later op de avond aan te spreken. Als je hem al wat beter kent, kan je scoren door te smalltalken met zijn vrienden.

4. VIJF VOOR TWAALF
De 'vijf voor twaalf'-tip is opnieuw een voorbereidende stap, maar wel meteen een héél belangrijke. Wanneer je voelt dat het feestje goed op gang getrokken is, wordt het namelijk tijd om actie te ondernemen en je vlam op te zoeken. Dit vraagt misschien wat training, want je timing moet juist zitten. Je wil hem niet te vroeg benaderen, maar ook niet te laat: stel dat iemand anders onder je duiven schiet!

5. GAME TIME!
Heb je hem gevonden? Dan is het tijd om tot actie over te gaan. Als je voelt dat de chemie tussen jullie goed zit, kan je overgaan tot een eerste voorzichtig lichamelijk contact: uit zijn reactie op jouw 'toevallige' aanrakingen kan je heel wat afleiden. Reageert hij positief? Dan wordt het tijd voor een knuffel of ander minder subtiel lichamelijk contact. Reageert hij ook hierop positief? Dan is het tijd om te bewijzen dat je een kusser met talent bent. Go for it!

via GIPHY

Lees meer