Jochen Vanhoudt
James Arthur Jochen Vanhoudt

BV-kapper Jochen Vanhoudt lanceert zijn eigen webshop

Ben jij het ook zo beu dat je haar na de kappersbeurt maar enkele dagen echt mooi blijft? Dan hebben wij goed nieuws, want BV-kapper Jochen Vanhoudt heeft nu een eigen webshop om je uit de nood te helpen.

Toegegeven: ons haar ligt echt goed als we net buitenkomen bij de kapper, maar helaas is dat na een wasbeurt al een stuk minder het geval. Jammer, maar helaas niets aan te doen. Dachten we, want BV-kapper Jochen Vanhoudt kan ons probleem voor een stuk verhelpen. Hij lanceerde immers zijn eigen webshop, waar je alle tools die the hair master himself gebruikt ook kan bestellen. Zo vind je er haardrogers, borstels, stijl - en krultangen, kan je Jochens boek ‘Mijn haar - de 100 meest gestelde vragen aan de kapper’ er aanschaffen en krijg je tips en tricks cadeau om je haar te laten stralen.

www.jochenvanhoudt.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer