4 Locatie: Villa Empain
Stephen Mattues Locatie: Villa Empain

Exclusief voor abonnees

Eline Powell werkt zich naar de top in Hollywood

Vlaamse Hollywoodactrice Eline Powell spartelt zich naar de top. Op het kleine scherm, als bloeddorstige zeemeermin in de Amerikaanse tv-serie ‘Siren’, straalt ze een en al zelfvertrouwen uit. In het echte leven heeft de Belgische Eline Powell (28) al door vele watertjes gezwommen. Jaren geplaagd door onzekerheden, immens veel opgeofferd voor haar passie. «Het heeft zijn tijd nodig gehad, maar nu ben ik blij dat ik er ben.»

De ster zijn van een grote Amerikaanse tv-show komt zo met zijn privileges: een hele entourage in je kielzog hebben, in vijfsterrenhotels verblijven, rondgebracht worden in een limousine ... Een ander zou al meteen beginnen te zweven, maar Eline Powell – néé, Eline Pauwels – blijft er allemaal heel nuchter bij. De Vlaamse heeft er dan ook zeven jaar lang hard genoeg voor geknokt en afgezien. Soms kreeg ze de ene afwijzing na de andere te slikken. Elke keer opnieuw was het een zware deuk voor haar zo al breekbare zelfvertrouwen. Een pijnlijke en akelige periode, die nu gelukkig achter haar ligt. Nee, cadeau heeft het ze niet bepaald gekregen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • EDDY LENAERTS

    En morgen staat ze aan kop van de (me to) beweging...

Lees meer