Fitbit.com

Man ontdekt waarom de hartslag van zijn vrouw zo hoog is

Toen deze man naar de statistieken van de Fitbit van zijn vrouw keek, dacht hij dat het ding stuk moest zijn. Haar hartslag bleek serieus verhoogd de laatste dagen. De reden bleek echter heel onverwacht.

De man zocht op sociaalnetwerksite Reddit een verklaring voor de vreemde statistieken van de activity tracker. "Ik denk dat de Fitbit van mijn vrouw stuk is", vertelt hij. "De laatste dagen meet hij haar hartslag als verhoogd, zodat ze voortdurend in de 'vetverbrandingszone' zit. Maar gezien haar gebrek aan beweging zou me dat sterk verbazen." Hij vraagt vervolgens of iemand weet of je het ding kan resetten.

Een van de Redditors suggereert echter een andere reden. "Heeft je vrouw veel last van stress? Of kan ze misschien zwanger zijn?"

Dat laatste slaat in als een bom: de man beseft dat het wel eens goed zou kunnen dat hij vader wordt. En inderdaad, niet veel later ontdekt het koppel dat ze een kindje verwachten. "Nu is mijn hartslag sterk verhoogd", grapt de toekomstige vader. Waar zo'n Fitbit al niet nuttig voor is.

Lees meer