2
Noortje Palmers

Tiany Kiriloff & haar mama Janet in NINA: “In het leven moet je vooruit, dat heb ik van jou geleerd”

Haar Chileense mama is haar ultieme voorbeeld. Omgekeerd zit Janet vol trots naast dochter Tiany. Het is alsof ze in de spiegel kijken: zo treffend is de gelijkenis, zeker als ze lachen. Dat laatste doen ze toevallig allebei even graag.

Tiany: “Zelf zie ik de gelijkenis niet, maar op foto is het duidelijk: onze mond, onze ogen, ons haar, onze vorm van gezicht. We hebben ook hetzelfde figuur – aanwezige heupen en een smalle taille, als een ‘gitaar’ – maar ik ben anderhalve kop groter dan jij. Als men zegt ‘Je wordt zoals je mama’, denk ik: graag! Ik hoop er even mooi uit te zien als ik later jouw leeftijd heb.”

Janet: “Sst. Mijn leeftijd is staatsgeheim. (lacht) Ik zeg nooit tegen iemand hoe oud ik ben. Soms durf ik zelfs te liegen over jouw leeftijd, Tiany. Als men weet dat mijn dochter veertig is, gaan ze mogelijk tellen hoe oud ík ben.” Het volledige interview lees je morgen in NINA of op nina.be. Benieuwd naar de shoot? De behind-the-scenes bekijk je hier

Nog meer in NINA:

- Camp is cool

- Bijna vakantie! Stewards en stewardessen klappen uit de biecht

- Ook mannen kunnen hooggevoelig zijn

- Elle ma belle: Bent Van Looy eert een vrouw

- Kleurrijke pizza voor la mamma

& nog veel meer!

2

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer