VIDEO. Felix Van Groeningen, Charlotte Vandermeersch en zoontje Rufus in NINA: “Die dag toen ik verliefd werd in dat café, dacht je wellicht: is dat ventje een regisseur?’2 Felix Van Groeningen, Charlotte Vandermeersch en Rufus
Athos Burez Felix Van Groeningen, Charlotte Vandermeersch en Rufus

2018 is hét jaar van regisseur Felix van Groeningen (41) en actrice Charlotte Vandermeersch (35). Hij scoort met zijn ontroerende film ‘Beautiful Boy’, zij staat voor het eerst solo op de planken. En als kers op de taart is er zoontje Rufus: nu al hun allermooiste creatie ooit.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op de Hollywood Film Awards won Felix van Groeningen onlangs de prijs voor beste doorbrekende regisseur. Niemand minder dan acteur Brad Pitt himself overhandigde de award. De Gentse regisseur met de heerlijk hartelijke lach blijft er kalm onder, maar zijn Amerikaanse debuut is dus een schot in de roos. Neem het van ons aan: ‘Beautiful Boy’ – even prachtig als pijnlijk – is een absolute must see. Intussen zit ook wederhelft en kersverse mama Charlotte Vandermeersch niet stil. Met haar voorstelling ‘Buzz’ – een bewerking van de roman ‘Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?’ – staat de mooie actrice voor het eerst helemaal alleen in theaterzalen, en dat doet haar ongelooflijk veel deugd. En het puurste brokje geluk in huize Van Groeningen-Vandermeersch? Dat ligt dezer dagen in een maxicosi te trappelen en kan – zo stellen we vast op onze fotoshoot – poseren en charmeren als de beste. Rufus Charel Woody, vijf maanden jong. “Ik was al langer klaar voor kinderen, ik heb gewacht op Charlotte”, aldus Felix. We geven je alvast een blik achter de schermen van de fotoshoot, het volledige interview lees je morgen in NINA of op nina.be! 

2
NINA

Nog meer in NINA: 

-Feestelijke lingerie

-Mensen met autisme blinken uit

-NINA’s kerstmenu

-Goedeles liefdesrecept: de kunst van het uitpakken

& nog veel meer! 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer