6 Diëtiste Sanne Mouha maakt zelf pizza.
Carline Vandercruyssen Diëtiste Sanne Mouha maakt zelf pizza.

Exclusief voor abonnees

21 dagen gezond: zin in pizza of een goede biefstuk? Je maakt ze al gezonder én goedkoper met deze kleine aanpassingen

21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 2: af en toe zondigen mag, helemaal als je ‘guilty pleasure’ minder calorieën bevat. Maar hoe maak je een traditioneel gerecht als vol au vent of spaghetti gezonder? En hoe zit dat met de prijs? Wij zochten het voor je uit.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Yvan Van Nieuwenhuyze

    Voor mij gewoon biefstuk zonder al de rest >>geef ze mij maar alle4 = 400cal. en VEEL gezonder dan al die garnituur >

  • De Waen Luc

    Minder calorien ? dan ga je meer eten..

Lees meer