Deze celebs promoten een gezonde levensstijl, maar hebben een geheimpje

Als we onze favoriete Hollywoodsterren op hun woord moeten geloven, dan ontbijten ze iedere ochtend met wat magere yoghurt en trekken ze vervolgens naar de sportschool (of hun personal trainer) om aan hun conditie te werken. Een gezonde geest in een gezond lichaam, en daar hebben ze heel wat voor over. Maar over die sigaret in hun hand zwijgen ze in alle talen.

Hoe ze hun lijn zo slank houden? Een strak sportschema, een gezond dieet, veel water drinken en op tijd gaan slapen. Maar er is ook een ander trucje om je zin in eten te onderdrukken: een sigaret. Al wordt daar heel wat minder over verteld.

5
Fabletics / Photonews

Actrice Kate Hudson is 36 en was recent nog op een Europese en Amerikaanse tour om haar boek 'Pretty Happy: Healthy Ways To Love Your Body' te promoten. Al is daar wellicht geen hoofdstuk over roken in te vinden, hoewel de actrice al jarenlang een knipperlichtrelatie heeft met de sigaret. In 2009 gaf ze aan te willen stoppen, maar ze werd sindsdien nog tal van keren al rokend gespot.

5
M&S / Photonews

Victoria's Secret model (en de vermeende nieuwe liefde van Matthias Schoenaerts) Rosie Huntington-Whiteley staat bekend om haar sportieve looks. Ze is het boegbeeld van de succesvolle sportcollectie van M&S, heeft drie personal trainers en volgt een bijzonder strikt dieet van salades en smoothies. Zelf beweert ze haar slanke taille vooral te danken te hebben aan heel veel water. En misschien een sigaretje af en toe?

5
Totally Fit / Photonews

Ex-Spice Girl Mel B werd al talloze keren gespot met een sigaret in de hand, maar dat houdt haar niet tegen om fitness DVD's uit te brengen, boordevol workouts, oefeningen en gezonde maaltijden.

5
Nike / Photonews

Zangeres Ellie Goulding dook vorig jaar op in de campagne van sportmerk Nike en ze maakt er geen geheim van dat ze vaak in de fitness te vinden is. Tegenwoordig is ze al even niet meer al rokend gezien, dus wij hopen van harte dat ze de ongezonde gewoonte heeft opgegeven. Echt goed voor haar stembanden kan dat immers ook niet zijn.

5
Reebok / Photonews

Reebokmodel Abbey Clancy ziet er met haar 30 lentes nog steeds prachtig uit. Over haar samenwerking met het sportmerk zei ze: "Ik ben erg bezig met wat ik eet en zorg dat ik zelf voldoende sport", al steekt ze duidelijk ook graag eens een sigaret op.

Kate Beckinsale heeft haar lichaam naar eigen zeggen te danken aan haar yoga en tai chiverslaving. De 42-jarige actrice gaf onlangs zelf nog een yogales. Maar daarnaast worstelt ze ook al even met een rookverslaving.

Lees meer