Debora Lauwers

Exclusief voor abonnees

Waar komt die vermoeidheid toch vandaan en wat kan je eraan doen? Expert en controlearts geeft tips

Of de Europese Commissie dit jaar de wintertijd opdoekt, is niet zeker. Ons algemeen welzijn zou er nochtans wel bij varen. En ook al hoef je niet per se wakker te liggen van de winterblues, soms is er meer aan de hand. Wanneer is de dip te diep? Wanneer zijn stress en onderdrukte emoties de oorzaak van vermoeidheid en is het tijd voor actie?

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • José Thijs

    Née, vandaag de dag, als ze kinderen hebben, moeten ze een dag verlof hebben, om me-time te hebben. Alle kinderen hebben zoveel zaken te doen, van hot naar haar, dat ze stress hebben om ze op tijd gebracht te hebben, zodat iemand anders de lasten heeft. Zij de lusten zoals, kinderbijslag, aftrekposten en noem maar op.

  • Mathieu Vandelook

    Dirk Vanderaa: Jou generatie had het dan ook een pak gemakkelijker. Een huis kopen als alleenstaande zit er bijvoorbeeld tegenwoordig niet meer in voor je 40ste. Verder verwacht de maarschappij ook steeds meer maar krijg je er steeds minder voor terug.

Lees meer