HLN

HLN helpt je deze kerst opnieuw met het trekken van namen

Vier een gezellig kerstfeest met collega’s, vrienden of familie

Nog leuker dan een cadeau te krijgen, is er een te geven! Het Laatste Nieuws helpt jouw familie of vriendengroep bij trekken van namen voor cadeautjes. Onze ‘Secret Santa’-website laat je weten voor wie jij een cadeau moet kopen en houdt van elke deelnemer een verlanglijst bij. Van wie jij een cadeau krijgt? Dat blijft een ‘secret’ tot het feest.

Gedaan met papieren briefjes kwijtspelen: met de ‘Secret Santa’-website wordt het doorspelen van je verlanglijstje kinderspel. Bepaal het budget voor een cadeau, trek online namen voor jullie kerstfeest en laat je inspireren door de verlanglijst van vrienden en familie. 

Hoe werkt onze ‘Secret Santa’-website?

Neem het initiatief en maak een groepje aan. Geef de namen van de groepsleden door of bezorg hen de link van jullie groep. Onze ‘Secret Santa’-website laat elke deelnemer weten voor wie ze een cadeau moeten kopen. Iedereen kan zijn verlanglijstje online doorgeven en zo blijft het een verrassing tot jullie feest wie voor wie een cadeau gekocht heeft.

Ga hier aan de slag!

Het Laatste Nieuws wenst iedereen fijne feestdagen!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer