2
unsplash

Instagram gaat Pinterest achterna met nieuwe update

Een nieuwe dag, een nieuwe update op onze gsm! Instagram komt namelijk met een gloednieuwe functie waarmee je nu ook Pinterestwaardige verzamelingen kan maken.

Nadat je op Instagram al verhalen kon maken waarvan we een serieuze Snapchat-vibe kregen, krijg je nu ook de mogelijkheid om je opgeslagen posts in een collectie te zetten à la pinterest.

Vele Instagramgebruikers screenshotten erop los. Zie je een foto met een geweldige outfit, een leuke quote, recept, of gewoon iets hilarisch dat je wil delen met je vrienden? Dan neem je een screenshot. Instagram wou het leven van haar gebruikers iets gemakkelijker maken en zorgde er in december voor dat je ook posts kan opslaan. 

Ging je iets te enthousiast te werk en heb je meteen honderden foto's opgeslagen? Dan kan het wel eens zijn dat je de bomen niet meer door het bos ziet. Daar brengt Instagram nu verbetering in. De door jou opgeslagen foto's kunnen sinds kort ook in een collectie geplaatst worden. En die collectie kan alleen door jou bekeken worden.  

Op Instagram kan je nu dus foto's delen zoals op Facebook, momentopnames versturen waarna ze verdwijnen à la Snapchat en fotos in collecties opslagen zoals op Pinterest. Binnenkort zitten we misschien allemaal alleen nog maar op Instagram.

2
Margo Verhasselt

Lees meer