2
Filip Van Roe

Nathalie Meskens in NINA: “Elke dag moet de moeite zijn. Ik doe niets meer tegen mijn zin”

Haar carrière loopt op wieltjes. Haar liefdesleven zit weer op de rails. En Nathalie Meskens (37) weet steeds beter gas terug te nemen – ook al is dat tegen haar natuur. “Ik wil altijd iedereen pleasen”, vertelt ze ons op Ibiza. Interview with a view.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

There is something about Ibiza. Een sexy vibe, een chill sfeertje, een eiland waar zelfs de meest ingedommelde liefde heropflakkert – en al helemaal in hotel Los Enamorados (de verliefden). Daar geniet Nathalie Meskens van haar ontbijt in de ochtendzon, haar lief Nadim schuift niet veel later even mee aan. 

“Dit is my love”, zegt Nathalie. We schudden de hand van een sympathieke jongeman, die verder vooral het woord laat aan zijn bekende vriendin: populaire tv-persoonlijkheid, actrice, presentatrice, zangeres, auteur – en wat nog allemaal? “Eerlijk? Ik ben soms bang dat de mensen mijne kop beu gaan zijn. (lacht)” 

Kijk mee achter de schermen van de fotoshoot met Nathalie Meskens voor NINA

Het volledige interview lees je morgen in NINA of op nina.be.

Nog meer in NINA: 

- Liefdeslessen met Wim Slabbinck

- De nieuwe workwearcollectie van Eline De Munck

- Terug naar school met drie generaties 

- Koffie, het nieuwe it-ingrediënt

2
NINA

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • carla minten

    Helemaal niks tegen Nathalie Meskens hoor. Het is echter wel makkelijk als je niet moet denken aan het brood voor morgenvroeg om te zeggen dat je niks meer tegen je zin doet.

Lees meer