4 Een klassieke handtas in een vrolijke kleur past bij elk seizoen.
Shutterstock Een klassieke handtas in een vrolijke kleur past bij elk seizoen.

Hebben: deze tassen zijn tijdloos

De ene vrouw heeft evenveel handtassen als outfits, de andere houdt het liever praktisch en zweert bij die ene tas die alle comfort biedt, seizoensbestendig is én overal bij past. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zijn deze drie handtassen uit onze ninashop alles wat je nodig hebt.

Een middelgrote tas voor elke dag

Als er één handtas is die niet in je collectie mag ontbreken dan is het zonder twijfel een middelgrote tas, oftewel: de handtas waarin je halve huishouden past. Die is niet alleen praktisch – want ruim genoeg voor een boek, paraplu, make-up… - maar ook lekker tijdloos waardoor hij moeiteloos iedere modegrill overleeft. Een casual tote bag of een klassieke handtas? Aan jou de keuze. Kies in ieder geval voor een exemplaar uit kwaliteitsleer. Dat kost weliswaar iets meer dan een model uit faux leather, maar je beleeft er gegarandeerd jarenlang plezier aan. Zwart lijkt misschien de veilige keuze, maar vergis je niet. Een zwarte tas kan soms nogal zwaar ogen. Ga liever voor grijs, taupe of beige: een pak frisser en perfect voor zomer- én wintermaanden!

4 Een klassieker: de middelgrote tas, nu eens niet in veilig zwart.
Ninashop Een klassieker: de middelgrote tas, nu eens niet in veilig zwart.

1. Rosallia, Anna Morellini

2. Monte Cimone, Pia Sassi

3. Nure, Lia Biassoni

Kleine tot middelgrote crossbodytas

Tijdens het shoppen , langs het voetbalveld of op een event… Soms heb je graag je handen vrij. Een degelijke crossbodytas is dan ook een absolute must-have. Een mini-tasje lijkt misschien schattig, maar vergeet niet dat je dan telkens je rijbewijs, paspoort en betaalkaarten uit je portefeuille zal moet halen. De chaoten onder ons weten wat dat betekent: vroeg of laat gaat er onvermijdelijk iets verloren. Een ruimer exemplaar waarin je telefoon, portefeuille, sleutels…passen is wellicht een betere keuze. Net omdat een crossbodytas iets minder vaak uit de kast komt dan je dagelijkse handtas zweren wij bij een streepje kleur. Een vrolijk rood exemplaar geeft je outfit extra punch. Ook wit combineert makkelijk en verveelt nooit.

4
Ninashop

1. Olona, Lia Biassoni

2. Lola, Anna Morellini

3. Fiora, Lia Biassoni

Chique clutch

Op een chique feest wil je geen loodzware handtas met je meezeulen. Een feestelijke clutch is jouw perfecte feestbuddy. Je partybag mag trouwens best fun zijn. Goud, zilver en glitter passen bij zo goed als iedere feestoutfit en geraken nooit uit de mode. Welke vrouw houdt niet van een streepje blingbling?  En ook een dierenprint is perfect voor een wilde nacht. Liever wat braver? Dan is een zwarte clutch iets voor jou. Een exemplaar met een bijzondere lederstructuur oogt net wat spannender dan een model uit klassiek leder. 

4
Ninashop

1. Beatrice, Anna Morellini

2. Monte Soratte, Pia Sassi

3. Navigli, Mia Tomazzi

Nog meer tijdloze tassen? Ontdek ze in onze ninashop

Lees ook:

Deze vier tassen zijn altijd goed

Last van nek en rug? Zet je handtas op dieet

Een dagje weg? Niet zonder deze handige tassen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric De landtsheer

    Beter eens de kleine handtassen van 'Anna Field' en de grotere van 'Tamaris' onder de noemer brengen. Die hebben leuke designs aan betaalbare prijzen

Lees meer